Slovenija će izdati dolarske obveznice

Bez autora
Sep 03 2012

Slovenski ministar financija Janez Šušteršič sastao se jučer na Bledu s glavnim tajnikom Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) Angelom Gurríom kako bi mu predstavio planove slovenske vlade za ovu jesen. Pri tom je napomenuo da će Slovenija izdati dolarske obveznice na američkom tržištu do kraja ove godine u visini od milijardu i pol dolara. Na sastanku se govorilo i skorašnjem usvajanju Zakona o slovenskom državnom holdingu u rujnu, o konsolidaciji bankarskog sustava te o nacrtu proračuna za sljedeće dvije godine. Gurría je izjavio kako podupire reforme koje čekaju Sloveniju u narednim mjesecima - reforma tržišta rada te mirovinska reforma.

Slovenija će izdati dolarske obvezniceSlovenski ministar financija Janez Šušteršič sastao se jučer na Bledu s glavnim tajnikom Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) Angelom Gurríom kako bi mu predstavio planove slovenske vlade za ovu jesen.

Pri tom je napomenuo da će Slovenija izdati dolarske obveznice na američkom tržištu do kraja ove godine u visini od milijardu i pol dolara.

Na sastanku se govorilo i skorašnjem usvajanju Zakona o slovenskom državnom holdingu u rujnu, o konsolidaciji bankarskog sustava te o nacrtu proračuna za sljedeće dvije godine. Gurría je izjavio kako podupire reforme koje čekaju Sloveniju u narednim mjesecima - reforma tržišta rada te mirovinska reforma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik